PODIJELI

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta u suradnji s policijskim službenicima VI. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 33-godišnjaka zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo pokušaja ubojstva na štetu 43-godišnjaka i 35-godišnjaka.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su se osumnjičeni, po prethodnom telefonskom dogovoru, sastali s oštećenima te je jedan od osumnjičenih na leđa 35-godišnjaka bacio staklenu bocu s lakozapaljivom tekućinom s improviziranim fitiljem koja se razbila.

Potom su se fizički sukobili te su osumnjičeni noževima teško ozlijedili 35-godišnjaka, a 43-godišnjaka lakše.

Napadači su pobjegli s mjesta događaja, dok su se ozlijeđeni odvezli u KBC Zagreb.

Napad se, naime, dogodio u Šišićevoj ulici u Novom Zagrebu u nedjelju, a policija je dojavu dobla iz bolnice u kojoj su ozlijeđei zatražili pomoć.

Iz bolnice su u 16.45 sati dojavili policiji kako su zaprimili dva ozlijeđena muškarca te su policajci započeli kriminalističko istraživanje i ubrzo u službene prostorije doveli dvojicu osumnjičenih.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predali su ih pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

PODIJELI