PODIJELI

Odbojkaški klub Olimpik je za novu natjecateljsku sezonu, prvu u Superligi, doveo je novo pojačanje, mladu perspektivnu igračicu , kadetsku reprezentativku Niku Jularić.

Frane Žanić, novi sportski direktor Odbojkaškog kluba Olimpik doveo je u Olimpik novo pojačanje, mladu perspektivnu igračicu, Niku Jularić (rođenu. 1.8.2000.). Igračka pozicija Nike Jularić je primač – pucač, gdje je uz niz posebnih nagrada i priznanja na toj poziciji dobila posebnu ali i zasluženu nagradu: European global challenge 2017.
Svoje prve odbojkaške korake Jularić je naučila u ŽOK Vrbovcu , potom je nastavila u OK Dinamu. Odluka da ovu odbojkašku sezonu zaigra u Superligi u dresu Olimpika je pravi put k njenom odbojkaškom usavršavanju.
– Prelazak Nike Jularić u Olimpik je samo početak projekta u kojem želimo dovesti što više mladih perspektivnih igračica s kojima ćemo u bliskoj budućnosti sigurno konkurirati za prvaka države a i imati kvalitetan igrački kadar za ponuditi juniorskoj i seniorskoj ženskoj reprezentaciji – izjavio je Žanić.