PODIJELI

Košarkaši Cedevite su u subotnjoj pripremnoj utakmici odigranoj u Laktašima pobijedili igokeu 87:77.

Trener Zagrepčana Jure Zdovc igrao je bez Willa Cherryja (ozljeda), Darka Baje (viroza), Roka Ukića, Filipa Krušlina i Ivana Ramljaka (njih trojica su reprezentacijom na Eurobasketu), a pripremama Cedevite još uvijek se nije priključio ni Amerikanac Chris Johnson. Što se tiče igrača koji nemaju ugovor s Cedevitom, ali se s prvacima Hrvatske pripremaju za novu sezonu, igrali su igrali Filip Tončinić i Sven Smajlagić.

 

 

– Imamo puno toga za popraviti. Snimili smo to i imali smo dosta grešaka. U prvom poluvremenu te greške je Igokea kaznila, no drugo nije bilo takvo. U drugom poluvremenu je bila malo bolja obrana, ali još uvijek smo im dali previše prostora da nas kazne. Mislim da nismo napravili neki veliki iskorak od turnira u Rogaškoj zbog toga što smo imali problema. Igrači koje smo posudili da budu s nama jer nas nema dovoljno su otišli, tako da nas nije bilo ni desetorica na treninzima – rekao je trener Zdovc.

Kod Cedevite je Murphy upisao 19 poena, Musa je zabio 15, Nichols 13, a Tončinić 11 poena. Na strani Igokee Washington je ubacio 20 poena, a Radivojević 15.

PODIJELI