PODIJELI

Odbojkaški klub Olimpik ozbiljno se priprema za prvu sezonu u Superligi odbojkašica. Sportski direktor kluba Frane Žanić potrudio se u kratko vrijeme osigurati seniorskoj ekipi igračice s kojima će klub ppokušati osigurati ostanak u prvoj sezoni. Lea Deak je igrala i prošle sezone za Olimpik kao posuđena igračica Mladosti, a od ponedjeljka je i službeno igračica Olimpika.

Kapetanica kadetske reprezentacije na prošlim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo (EP), juniorska i seniorska reprezentativka novo je veliko pojačanje Olimpika. Više puta proglašavana najboljim dizačem u mlađe dobnim kategorijama, izuzetnih fizičkih i tehničkih sposobnosti Lea Deak će zasigurno biti od velike važnosti i pomoći u igri Olimpika u nadolazećoj sezoni.

– Lea je bez konkurencije najbolji mladi dizač u Hrvatskoj. Po svojim fizičkim i tehničkim karakteristikama spada u jednu od najboljih mladih dizača i van granica lijepe naše. Pred njoj je velika budućnost te sam siguran da će uz puno kvalitetnog rada još jako napredovati i donijet veliku radost Olimpiku te našim nacionalnim selekcijama. Drago mi je da se Lea odlučila baš za nas i da je prepoznala dugoročni projekt koji krupnim koracima ide prema naprijed. Nije ovdje u pitanju samo nastup u Superligi, već i državno juniorsko Prvenstvo koje nam je jedno od prioriteta u ovoj sezoni. Pred nama je još 3 dana prijelaznog roka i nadam se da ćemo realizirati još pokoje iznenađenje u obliku uspješnog transfera – rekao je Žanić.

PODIJELI