PODIJELI

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb odigrali su u četvrtom kolu SEHA lige protiv Celja 25:25 u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu.

U dvoboju hrvatskog i slovenskog prvaka, trener domaćih Kasim Kamenica zbog ozljeda nije mogao računati na Damira Bičanića, Davida Miklavčića, Josipa Božića – Pavletića, Domagoja Pavlovića i Josipa Vekića, a utakmicu su s tribina odgledali i Arian Jović, Tin Lučin i Josip Ereš.

Kao što je i najavio trener Kamenica u ovom je susretu dosta rotirao i priliku dao i nekim igračima koji se nisu toliko potrošili u Kristianstadu prije nekoliko dana.

Prvi strijelac kod Zagreba s pet je pogodaka bio Stipe Mandalinić, četiri je dodao Tin Kontrec, a tri kapetan Zlatko Horvat. Matevž Skok imao je osam, a Urh Kastelic tri obrane.

Kod gostiju fantastičan sa 16 obrana i jednim golom bio je Urban Lesjak, dok je pet golova zabio Borut Mačkovšek, a jedan manje Gal Marguč.

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 2. kola EHF Lige prvaka u kojemu najbolji hrvatski rukometaši ugošćuju mađarski MOL –Pick Szeged. Dvoboj hrvatskog prvaka i mađarskog doprvaka na rasporedu je u subotu 23. rujna s početkom u 20 sati.

PODIJELI