PODIJELI

U zagrebačkom Velvetu održano je predstavljanje Melvitine premium anti-ageing kolekcije Argan Concentré Pur.

Ekskluzivnom predstavljanju nove kolekcije prisustvovale su i mnoge beauty blogerice te poznate novinarke i novinari kojima su Melvitini stručnjaci na licu mjesta prezentirali svojstva proizvoda.

Nova anti-age linija obogaćena je najvišom koncentracijom arganovog ulja koje je već poznato po izvanrednim pomlađujućim i zaštitnim svojstvima. Zahvaljujući pomlađujućoj formuli nove kolekcije, fine linije i bore su zaglađene, konture lica redefinirane, a koža baršunasto meka. Argan Concentré Pur kolekcija uključuje Izuzetnu vodicu Argan, Fluid za mladolik izgled, Uljnu kremu za mladolik izgled i Kremu za mladolik izgled područja oko očiju.

„Poznato je da koža pokazuje prve znakove starenja nakon navršenih 35 godina, izuzevši pritom otežavajuće faktore poput vremenskih uvjeta, stresa, zagađenja i loših higijenskih navika. Naša nova kolekcija namijenjena je upravo usporavanju tih neželjenih procesa. Naime, izuzetno je važno već pri pojavi prvih znakova starenja odabrati kvalitetnu njegu. Stoga smo pri izradi anti-age kolekcije odabrali najkvalitetnije sastojke koji će usporiti proces starenja te zadržati mladenački izgled kože. Arganovo ulje poboljšava zaštitne funkcije kože, štiti je od starenja, povećava gustoću te joj vraća volumen i mladenački sjaj.“ – izjavila je Irena Čuljak, voditeljica veleprodaje Melvite.

„Prvi put se upoznajem s Melvitinim proizvodima i stoga mi je izrazito drago da su me pozvali na predstavljanje nove kolekcije. Ono što mi se iznimno sviđa je prezentacija samih proizvoda jer volim biti upoznata sa svojstvima proizvoda koje koristim za njegu lica i tijela. Drago mi je što sam nakon prezentacije mogla isprobati proizvode jer ono što je rečeno tijekom predstavljanja nove linije zaista je i opravdano.“ – izjavila je plus size model Lucija Lugomer.

Melvita je pionir na području organske kozmetike. Tijekom 34 godine svojeg postojanja postala je jedna od vodećih francuskih marki prirodne i organske kozmetike te se ponosi najvećim portfoliom organskih proizvoda na svijetu. Melvita za svoje proizvode koristi samo najkvalitetnije i najčišće prirodne sastojke te promiče brigu o okolišu i štiti okoliš.

PODIJELI