PODIJELI

U polufinalu Superkupa ABA lige Cedevita je u crnogorskom Baru pobijedila Megu Bemax s 99:96 i u subotu u 21 sat igrat će u finalu protiv Budućnosti VOLI.

Za Cedevitu nije igrao ozlijeđeni Will Cherry, a momčadi se još nije pridružio ni centar Chris Johnson.

Do pobjede su Zagrepčane predvodili Demetris Nichols sa 17 poena i pet skokova, Musa sa 16 poena, Murphy s 15 poena i četiri skoka, Filip Krušlin s 13 poena i šest skokova te Tončinić s 13 poena.

– Jednostavno smo katastrofalno već ušli u utakmicu pa je klupa to izvukla. Odigrali smo korektno treću četvrtinu, ali umjesto da privedemo utakmicu kraju, dali smo im uvijek taj drugi napad. Odradili smo dobro obranu, samo je trebalo uzeti loptu i tu smo uvijek zakasnili. Oni su bili agresivni. Imali su 19 napadačkih skokova. To je timska odgovornost i tu smo definitivno zakazali. Što je najgore, ništa se novo nije desilo. Sve to ja ponavljam, pričam i počeo sam pričati već u prvom poluvremenu. Uzeo sam par timeoutova samo na tu temu. Meni rezultat tu nije u prvom planu. Moraš dobiti, normalno, ali ne smijemo dozvoliti takvu igru. Imali smo malo problema s ozljedama. Karlo je out i u toj nekoj rotaciji on je jako bitan u skoku. Nichols je imao probleme s prekršajima, Stipanović je imao probleme s prekršajima, ali sigurno da sam od nekih igrača očekivao malo više – izjavio je poslije utakmice trener Cedevite Jure Zdovc.

PODIJELI