PODIJELI

U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko ponoći dogodila na Črnomercu poginuo je maloljetnik dok je 18-godišnjakinja teško ozlijeđena.

Policijska uprava zagrebačka je izvijestila kako je u nedjelju u 23.40 sati, maloljetnik upravljao motociklom marke Yamaha kolnikom Prilaza baruna Filipovića u smjeru istoka.

Dolaskom do raskrižja sa Selskom cestom na kojem se promet upravlja semaforima, ušao je na znak crvenog svjetla za njegov smjer kretanja ravno.

Prednjim dijelom motocikla naletio je na prednji dio osobnog automobila marke Peugeot kojim je upravljala 21-godišnjakinja, a koja se kretala zapadnom kolničkom trakom Selske ceste u smjeru juga, a u raskrižje je ušla na zeleno svjetlo.

Od naleta je motocikl odbačen u smjeru istoka na lijevi bočni dio osobnog automobila marke VW Golf kojim je upravljao 33-godišnjak, koji se kretao istočnim kolnikom Selske ceste u smjeru sjevera, a u raskrižje je ušao na znak zelenog svjetla.

TEŠKA NESREĆA: U sudaru auta i motocikla jedna osoba poginula, a jedna ozlijeđena

U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač motocikla, a teško ozlijeđenoj 18-godišnjoj putnici s motocikla liječnička pomoć pružena je u KBC Sestre milosrdnice.

Od 23.45 do 2.50 sati promet navedenim raskrižjem je bio obustavljen te se odvijao obilazno.

PODIJELI