PODIJELI

U utakmici prvog kola Europske Superlige stolnotenisačice zagrebačkog Dr. Časla pobijedile su austrijski Wienner Neudorf sa 7:0 (21:1 u setovima).

Svjetska stolnoteniska senzacija Jiayi Sun, nova hrvatska juniorska reprezentativka, koja je ovaj mjesec po prvi puta nastupila na ITTF-ovim turnirima osvojila je tri zlatne medalje sa skorom 22:0.
I ostale dvije igračice Dr. Časla, hrvatske reprezentativke Mirela Đurak i Dorina Srebrnjak bile su sjajne.

Ovo je uzastopna 48. pobjeda kluba u svim natjecanjima u protekle tri sezone (22-0 u sezoni 2015./2016., 25:0 u 2016./2017, te prva pobjeda u novoj sezoni).
Sljedećeg vikenda počinje hrvatska Superliga i u prvom kolu Dr. Časl gostuje u subotu kod TIS-a, a u nedjelju u 11 sati dolazi Pula, te je za očekivati i dolazak do 50. uzastopne pobjede.

Te će dvije utakmice biti sjajne za samopouzdanje igračica uoči nedjelje navečer, kada od 18 sati hrvatske prvakinje igraju utakmicu prvog kola europske Lige prvakinja protiv francuskog Grand-Quevillya.

To će biti sjajan meč jer će kod Dr. Časla nastupiti brončana s posljednjeg svjetskog prvenstva (Hoi Kem Doo) te srebrna (Fu Yu) i brončana (Jie Li) s posljednjeg europskog prvenstva. Tu su još hrvatska prvakinja Mirela Đurak i doprvakinja Dorina Srebrnjak. Nikad u povijesti neki hrvatski klub nije imao tako jaku ekipu.
Protivničku ekipu predvodi bivša europska prvakinja Fen Li, a tu su još Korejka Hayeong Kim, Španjolka Galia Dvorak i Slovakinja Barbora Balažova.