PODIJELI

Tijekom rujna mnogobrojni članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca i branitelja domovinskog rata (UHDIBDR) te Udruga hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata (HVIDRA) u suradnji s Mjesnim odborima (MO) Gornje Vrapče, koje je osiguralo materijalna sredstva, obnovili su bojanjem ukupno šest mostova na pozicijama potoka Vrapčak.

Pozivu i inicijativi odazvali su se svi članovi UHDIBDR-a, te članove HVIDRA-e dok im se na samoj završnici na zajedničkom druženju uz roštilj pridružio predsjednik Vijeća Gradske četvrti Podsused- Vrapče Dejan Kljajić koji je ujedno i član UHDIBDR-a.

-Zahvaljujem se svojim članovima na masovnom odazivu i sudjelovanju u našoj inicijativi, a posebno se zahvaljujem Vijeću mjesnog odbora Gornje Vrapče i njihovom predsjedniku g. Anđelku Vučeniku na podršci udruzi i našem projektu. Želja mi je da u budućnosti realiziramo što više ovakvih ili sličnih projekata – rekao je Ivan Kupres, tajnik UHDIBDR-a.
– Od osnutka novog vodstva UHDIBDR-a suradnja s članovima i vodstvom HVIDRA-e je na zavidnoj razini, što dokazuje sudjelovanje naših članova na ovom hvale vrijednom projektu u Gornjem Vrapču – rekao je predsjednik HVIDRA-e Ivica Marušić.

– Ovaj, i svi budući projekti braniteljskih udruga imaju i imat će podršku Vijeća gradske četvrti Podsused-Vrapče. Posebno pozdravljam napore UHDIBDR-a Gornjeg Vrapča koja je jedna od najaktivnijih braniteljskih Udruga u gradskoj četvrti. Mostovi nisu samo obične građevine od kamena, betona ili željeza oni su ruke koje spajaju obale i ljude i predstavljaju simbol života, ljubavi i prijateljstva. Tako da nam na poseban način naši branitelji šalju poruku – napomenuo je predsjednik Vijeća gradske četvrti Podsused-Vrapče Dejan Kljajić