PODIJELI

Košarkaši Cedevite su u prvom kolu Hrvatski Telekom u Zagrebu pobijedili Zadar sa 76:65. Momčad Jure Zdovca u drugoj je četvrtini sa serijom 22-6 preuzela kontrolu i pobjeda domaćina nije došla u pitanje.

Kod domaćina je Andrija Stipanović upisao 19 poena i devet skokova, a Filip Krušlin 12 poena, tri skoka i tri asistencije, dok su goste predvodili Luka Božić s 19 poena i Domagoj Vuković s 10 poena i četiri skoka.

– Ovakvih utakmica se uvijek plašim zbog toga što smo u Zadru rezultatski dobili dosta lako i automatski su igrači ili relaksirani ili odluče da će danas dati 20 poena i tako je i bilo. Nismo ušli u utakmicu kako treba, igrali smo egoistično, dosta slično kao i protiv FMP-a, da bi na kraju završili ispod svakog mog kriterija. Ne mogu baš biti zadovoljan onime što sam vidio, no pobijedili smo. Idemo dalje. Po prvi put smo se sastali s pravilom igranja samo s dva stranca na terenu. Uz ozljede hrvatskih igrača bilo je evidentno da imamo problem s organizacijom igre i čim je Will Cherry bio vani odmah smo pali. Malo sam više očekivao od klinaca Perkovića, Slavice i Baje, koji su dobro radili, ali morali su malo hrabrije ući u tu utakmicu, agresivnije i s više energije – rekao je trener Cedevite Jure Zdovc.

PODIJELI