PODIJELI

FKVK Zaprešić proslavio je 22. rođendan.

U kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta prikazani su filmovi nastali u radionici kluba u posljednjih godinu dana, njih čak 27 ukupnog trajanja oko 90 minuta. Klub je također sudjelovao na brojni domaćim i inozemnim filmskim festivalima dječjeg stvaralaštva, osvojivši 9 prvih, 3 druge i 2 treće nagrade.

Među njima su posebno značajni oni u Berlinu i Torontu, odakle su se vratili s prvim nagradama. Članovi i mentori kluba vodili su 4 filmske radionice u Zagrebačkoj županiji, zimsku i ljetnu filmsku radionicu u klubu, te jednu međunarodnu: VEAC (Values, the Essence o fan Active Citizen) u suradnji s OŠ Otona Ivekovića iz Zagreba. Članovi kluba sudjelovali su na radionicama u Italiji, Sloveniji, Gunji i Kraljevici. U zaprešićkoj Galeriji Razvid, oni nešto stariji članovi izložili su fotografije na izložbi pod nazivom X-posure7.

Radionice animacije dugi niz godina vode Miroslav Klarić i Jadranko Lopatić . Klarić, ujedno predsjednik kluba, kaže da je najponosniji upravo na kontinuitet i uzlaznu putanju kluba vidljivu u ostvarenim rezultatima.

PODIJELI