PODIJELI

Nakon iskušenja u regionalnoj ABA ligi i domaćoj Premijer ligi, u srijedu 11. listopada, u 19:45 sati, košarkaši Cedevite će u Domu sportova krenuti u nova iskušenja i u Eurokupu.

U Zagreb dolazi talijanski Fiat Torino, momčad koju vodi trener Luca Banchi i koja u svojim redovima ima bivšeg NBA prvaka Sašu Vujačića, a dobra vijest za Cedevitu je što se uoči ova utakmice momčadi iz Kine napokon priključio američki centar Chris Johnson (na fotografiji).

– Torino je dobra i ambiciozna ekipa, s izvrsnim trenerom. Tako da to sigurno neće biti laka utakmica, daleko od toga, no igramo kod kuće. Moramo se kao prvo osvježiti poslije ove četiri utakmice i ja se nadam da ćemo konačno odigrati koliko-toliko kompletni. Will Cherry i Roko Ukić nisu još nijednu utakmicu odigrali do kraja zajedno i u organizaciji napada imamo probleme. Priključio nam se Chris Johnson, tako da se nadam da će on uhvatiti malo ritma i pomoći nam par minuta da rasteretimo Andriju Stipanovića. Važne je da se osvježimo i dobro psihološki pripremimo za suparnika – izjavio je trener Cedevite Jure Zdovc.

PODIJELI