PODIJELI

Prije nešto više od mjesec dana najavljeno je ponovno okupljanje glumačke ekipe koja će predstaviti kultnu predstavu ‘Audicija’.

Reakcije su i više nego zadovoljavajuće, a to dokazuje i rasprodana predstava u Sarajevu kao i još dva dodana datuma.
Ova fantastično uigrana glumačka postava je ugodno iznenađena i veseli ih što je publika prihvatila ideju i što je odaziv ogroman.

U dvorani Mirza Delibašić, ‘Audicija’ u Sarajevu je bila izvedena tri večeri

– Vrlo nam je drago da je premijera u Sarajevu rasprodana mjesec dana prije izvođenja. Ne znam da je nekom pošlo za rukom da proda cijelu Skenderiju toliko ranije – rekao je producent Adnan Mundžić.

Emir Hadžihafizbegović je istaknuo kako su svi sretni i uzbuđeni zbog ponovnog igranja ‘Audicije’, ali da ovakav interes nije očekivao.

-Nisam vjerovao da će toliko ljudi htjeti ponovo gledati ‘Audiciju’. Najdragocjenija stvar je jedna heterogena i polivalentna struktura publike. Ponovo imamo studente, đake, umirovljenike, sportaše, od 7 do 77 godina iz svih dijelova bivše Jugoslavije – kazao je.

U Sarajevu je na konferenciji za medije najavljeno kako je za produkciju ‘Audicije’ zaslužna ekipa iz Hrvatske.

Svoju priliku imat će i hrvatska publika i to u Zagrebu, 28.listopada u Lisinskom, nakon čega se turneja nastavlja u Rijeci 03. studenog, Osijeku 04.studenog, te u Splitu 11.studenog.

Ulaznicu osigurajte na vrijeme na ulaznice.hr ili na ticketshop.hr.

PODIJELI