PODIJELI

Božićnice i uskrsnice do sad su obradovale više od 2.000 samoborskih umirovljenika, a i u ovoj godini planirano je 667.000,00 kuna u gradskom proračunu za isplatu božićnica.

To je još jedna u nizu socijalnih mjera kojima se nastoji osigurati bolji životni standard za sve građane i potvrditi teza kako je Samobor grad po mjeri čovjeka.

Iznos božićnice ovisi o primanjima i socijalnom statusu pa će umirovljenici dobiti 200,00; 300,00 ili 500,00 kuna.

Ovim putem obavještavamo umirovljenike s prebivalištem na području Grada Samobora, koji imaju mirovinska primanja do 2.000,00 kuna, kako mogu predati ispunjeni Obrazac za prijavu u evidenciju umirovljenika u terminu od 16. listopada do 3. studenog 2017. godine.

Obrazac se predaje na porti Gradske uprave (Trg kralja Tomislava 5, 10 430 Samobor), a osim na porti može se preuzeti i na www.samobor.hr.

Uz popunjene obrasce obavezno je priložiti kopiju osobne iskaznice (obostrano) i zadnjeg odreska mirovine ili rješenja o mirovini. Svaki umirovljenik obvezan je prijaviti mirovinska primanja po tuzemnoj i inozemnoj osnovi.

Isplata božićnica vršit će se u poslovnici FINE u Samoboru, u razdoblju od 20. studenog do 11. prosinca 2017. godine.

Molimo umirovljenike da se pridržavaju navedenih rokova jer njihovim istekom prestaje mogućnost kasnije prijave i samim time pravo na isplatu potpore kojom našim umirovljenicima želimo uljepšati predstojeće božićne blagdane, samobor.hr.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Samobora na broj telefona: 01 3378 132.

PODIJELI