PODIJELI

U četvrtak, 2. studenog 2017. u 12 sati, službeno će početi prijave za 47. izdanje Kutije šibica 2017. powered by Coca-Cola, tradicionalni malonogometni turnir koji će se održavati od 25. studenog do 28. prosinca 2017. godine.

Uz seniorski turnir, u Kutiji šibica igrat će se i 11. izdanje sve popularnijeg veteranskog turnira, te 2. turnir žena. Kao i prijašnjih godina, uz ekipe iz Hrvatske očekuje se i velik broj momčadi iz regije, pa će i ovogodišnja Kutija šibica sigurno biti najjači malonogometni turnir u regiji na kojem će svoje vještine i znanje demonstrirati najbolji malonogometaši današnjice.

Uz već popularnu Dvojku Doma sportova ovogodišnji turnir odigravat će se i u sportskim dvoranama u Trnskom, na Peščenici, i u Dubravi.

Sustav natjecanja za seniore i veterane ostat će isti, igra se po principu 5 igrača u polju + vratar s loptom br. 5 koja je prilagođena igranju malog nogometa na parketu, dok je kod žena sustav igranja 4 igračica u polju + vratarica te se igra s loptom veličine 4.

Upisnina za turnir za seniore i veterane (1979. i stariji) iznosi 1000 kuna po momčadi dok je cijena prijavi za žensku momčad 400 kuna po momčadi. Uz osobnu prijavu na adresi Trg Krešimira Ćosića 11, momčad se može prijaviti i putem službene stranice turnira www.kutija-sibica.hr.

Izvlačenje parova predviđeno je za 16. studenog 2017. u Pivani u 12 sati.