PODIJELI

Futsal Dinamo će ovog petka u dvorani 2 Doma sportova (početak u 20.15) dočekati novopečenog prvoligaša Crnicu iz Šibenika. Osim velike sportske važnosti za obje momčadi, utakmica će imati još jedan, bitniji značaj. Utakmica će se odigrati u sklopu humanitarne akcije za obitelj nedavno preminulog navijača Dinama Domagoja Matezovića – Mića.

Matezović (29) je nedavno preminuo u prometnoj nesreći, koji je iza sebe ostavio ženu i troje djece. Futsal Dinamo i Crnica ovom utakmicom žele pomoući njegovoj mladoj obitelji koja se nalazi u teškoj situaciji.

Na utakmici će biti organizirana humanitarna tombola. Minimalna donacija za jedan kupon je 20 kuna, a svatko tko ga ispuni ući će u konkurenciju za originalni dres Futsal Dinama s potpisom hrvatskog reprezentativca Kristijana Grbeše. Druga nagrada je godišnja ulaznica za utakmice kluba, a treća je runda Karlovačkog (četiri pive) za svoje društvo.

Na ulazu u dvoranu bit će postavljene i plave kutije u koje će posjetitelji moći ostaviti svoje donacije.
Vrata dvorane 2 Doma sportova otvaraju se u 18 sati, a za svu djecu do 13 godina, za koje je organiziran i Dinamov dječji kutak, ulaz je besplatan.