PODIJELI

Grad Daruvar i Turistička zajednica Daruvar – Papuk organizirali su u subotu predstavljanje turističke ponude destinacije Daruvar – Papuk na Cvjetnom trgu u Zagrebu od 9 do 18 sati.

Predstavili su se turistički ponuđači na 14 štandova.

Daruvarske toplice – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju i Termalni vodeni park “Aquae Balissae” su predstavili najstariju tradiciju, termalne ljekovite vode koje se u Daruvaru koriste još od doba Rimljana.

Štandove je obišao i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Bogatu povijest i tradiciju vinogradarstva i vinarstva pretočenu u kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu predstavile su članice Daruvarske vinske ceste kvalitetnim daruvarskim vinima, dok je kompletnu ponudu upotpunila i ponuda jedinstvenih sireva OPG-a Jareš te ponuda jedinstvenog piva Pivovare Daruvar spravljenog po stoljetnoj češkoj recepturi Staročeškog piva, piše Daruvarski.hr.

Turistička zajednica Daruvar – Papuk, uz predstavljanje ostatka turističke ponude destinacije, također je predstavila i Martinje 2017. – manifestaciju koja će se održati 11. studenog 2017. u Daruvaru.

Svoju ponudu predstavili su i OPG Vončina sa svojim domaćim džemovima, pekmezima, zatim Pčelarstvo Daruvar i Duga grana koji su svim zainteresiranima ponudili i predstavili svoje proizvode od meda, suvenire i daruvarske likere, a udruge Ždralice i Korak dalje predstavile su unikatne rukotvorine svojih članova.

PODIJELI