PODIJELI

Ovog tjedna hokejaše na ledu Medveščaka očekuju još dvije utakmice u EBEL-u, u petak (19.15) u Linzu, a u nedjelju u Ledenu dvoranu (17.30) stiže Bolzano.

Tri domaće uzastopne pobjede podigle su samopouzdanje među igračima, a zagrebački klub skočio je i na šesto mjesto ljestvice. Sada slijede utakmice protiv klubova koji su slavili u prvim dvobojima ove sezone.

Linz je slavio nakon kaznenih udaraca 5:4 u Zagrebu, dok je Bolzano na svom ledu bio bolji 4:1. O trenutnoj situaciji, za službene stranice kluba, govorio je trener kluba Connor Cameron.

– Zadovoljan sam kako smo odigrali ovaj domaći niz. To samo dokazuje da mislimo i igramo ozbiljno. Protivnici nas sada puno više respektiraju. Dolaskom Kevina Poulina i naša obrana sada izgleda puno čvršće i kvalitetnije i očekujem da će tako biti i nadalje – rekao je Cameron.

– Linz je vrlo ozbiljna ekipa, pogotovo ofenzivno, imaju sjajnog Michaela Ouzasa na golu i bit će teško protiv njih u gostima. U nedjelju nam dolazi Bolzano. U prvoj utakmici u gostima protiv njih nismo odigrali kako znamo i možemo i za to smo bili kažnjeni. Nakon ove tri pobjede napunili smo se samopouzdanjem i vjerujem da ćemo se iskupiti za taj poraz pred našim sjajnim navijačima – završio je Cameron.