PODIJELI

Košarkaši Cedevite u srijedu u 20.30 igraju u Francuskoj utakmicu 5. kola skupine A Eurokupa. Domaćin je momčad iz predgrađa Pariza, Levallois, koji ima omjer 0-4, dok je Cedevita na 2-2.

– U toj grupi su sve ekipe koje mogu u jednoj utakmici iznenaditi i odigrati odličnu utakmicu. Sigurno da i Levallois ima tu kvalitetu. Imali su nekih problema i ozljede. Ne igraju baš dobro, ali to ne znači da prije ili kasnije neće početi. Moramo biti oprezni. Mi još imamo taj kiks s Torinom kući iz prvog kola, a s druge strane Levallois bi se, ako nas pobijedi, vratio u igru – rekao je trener Cedevite Jure Zdovc.

Cedevita je upisala osam pobjeda zaredom i Filip Krušlin nada se devetoj:

– Mislim da imamo u srijedu dosta realne šanse za prvu gostujuću pobjedu u Eurokupu, iz razloga što je Levallois ekipa koja je u lošem ritmu, a mi smo u naletu od osam pobjeda zaredom.

S prosječno 18 poena po utakmici prvi strijelac Levalloisa u Eurokupu je Klemen Prepelič, kojeg Krušlin dobro poznaje.

– Radi se o jako kvalitetnom igraču. Imao sam dosta puta priliku igrati protiv njega, zadnje u reprezentaciji ovog ljeta. Mislim da im je on napadačka prva opcija i jako je kvalitetan igrač – dodao je Krušlin.

Cedevita u Zagreb slijeće u četvrtak u 14:20 sati, a već od 19 sati istog dana igrat će utakmicu 6. kola HT Premijer lige protiv Škrljeva.

PODIJELI