PODIJELI

Tramvaj linije broj 1 se u utorak poslijepodne pokvario na Trgu dr. Franje Tuđmana.

‘Krepala “jedinica” pa su putnici zamoljeni da je vrate u Ul. Republike Austrije kako bi tramvaji iz smjera Črnomerca mogli proći’, napisala je korisnica koja je i objavila fotografiju u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb.

Ispod posta se ubrzo razvila žestoka polemika. I dok je jednima drago da još uvijek postoji solidarnost, pojedini su se bunili kako je time ugrožena sigurnost.

‘Vozač je dužan centru javiti da je u kvaru i onda centar odmah zove dizalicu koja izlazi na teren’, napisala je Zrinka Zg.

‘I onda se dizalica teleportira do mjesta gdje je krepao tramvaj. jel da, da istog trena odšlepa tramvaj.

‘Dok dizalica dođe sa Ljubljanice ili nedajbože iz dubrave, može proći i više od pola sata! Za to vrijeme zbog ispriječenog tramvaja – krkljanac’, odgovorio joj je Tomislav Špilek.

‘Jebate kaj smo svi fini postali pa je postala sramota pomagati drugima u nevolji. Bravo za skvadru koja je pomogla zgurati jedinicu.’

‘Draga gospođo Zrinka, prosim vas lepo dajte ne pretjerujte već se veselite skupa s nama da još uvijek postoje ljudi kojima nije teško pomoći’, samo su neki od komentara u burnoj raspravi ispod posta.

Posted by Boro Tomanov on Dienstag, 7. November 2017

PODIJELI