PODIJELI

U srijedu je predstavljen novi trener košarkaša Cibone, 39-godišnji Splićanin Ante Nazor, koji je došao nakon što je prekinuta suradnja između Slobodana Subotića i doprvaka Hrvatske. 

– Ekipa ima potencijal, a Cibona kao veliki klub uvijek mora težiti maksimalnim rezultatima, a to je borba za trofeje, i ja od toga ne bježim – rekao je Nazor i dodao:

– Niže se od ove točke ne može. Cilj nam je uhvatiti pozitivan ritam. Malo nam ide na ruku skorašnja reprezentativna stanka, jer mi u kratkom periodu moramo postati momčad, i to momčad koja se diže u formi prema kraju sezone.

Cibonin direktor Domagoj Čavlović rekao je da je s Nazorom postignut dogovor o suradnji do kraja sezone, ali i dodao kako očekuje da će se uskoro to promijeniti te da će biti potpisan novi ugovor na duže razdoblje. Do kraja sezone Ante Nazor će na raspolaganju imati i Marka Tomasa, koji je imao mogućnost ranijeg odlaska u slučaju dobre ponude, ali je odlučio ostati ‘pod Tornjem’.

Odgovarajući na pitanje o financijskoj situaciji u klubu, Čavlović je rekao kako prema aktualnoj momčadi postoje određeni dugovi, ali je najavio kako će se u rješavanje istih krenuti već ovaj tjedan te da to uskoro neće biti tema.

Premijeru na klupi Cibone Ante Nazor će imati u petak, 17. studenoga od 18 sati, kad u Draženovom domu gostuju Vrijednosnice Osijek u utakmici 7. kola HT Premijer lige.