PODIJELI

Futsal Dinamu stiglo je veliko priznanje pozivom na 6. World Futsal Cup, koji će se od 27. do 30. prosinca održati u Barceloni.

WFC je neslužbeno svjetsko klupsko prvenstvo za mlađe kategorije u futsalu, a osim Futsal Dinama, na turniru će se natjecati nogometni i futsal velikani poput Barcelone, Inter Movistara, Benfice, Santosa i Corinthiansa.

Ambasadori natjecanja bit će najveće svjetske futsal zvijezde poput Ricardinha i Miguelina, a predstavnici Futsal Dinama sudjelovat će na velikom seminaru na kojem će predavanja održati renomirani svjetski futsal treneri.

Futsal Dinamo će u Barceloni nastupiti s generacijom 2004./2005. godišta, a klub poziva sve zainteresirane dječake koji bi željeli predstavljati Dinamo i Zagreb na Svjetskom klupskom prvenstvu, da se upišu u Futsal Dinamovu školu futsala.

Futsal Dinamo će u narednim tjednima organizirati prigodni turnir i još niz aktivnosti na kojima će prikupljati sredstva za putovanje u Barcelonu.

Navijači Futsal Dinama mogu već ove subote (25.11.), na prvenstvenoj utakmici protiv Alumnusa u Kutiji šibica (20:15), donirati novčana sredstva Klubu koja će biti iskorištena za putovanje mladih kategorija u Barcelonu na Svjetsko klupsko prvenstvo.