PODIJELI

SE-MARK kao uvoznik i distributer za Adriatic regiju uz servisnu podršku s partnerskom tvrtkom MMM Agramservis d.o.o. prisutan je u svim zemljama Adriatic regije.

Brend JABEES sa svojim asortimanom proizvoda ima naglasak na mlade i sportaše, a rado ga koristi i starija generacija.

Se-mark uvijek prati novitete na tržištu, pa je i JABESS novost koja mjenja tržište svojom cijenom i kvalitetom.

Od proizvoda izdvajamo:

beatING Bluetooth slušalice koje dizajnom i raznolikosti boja osvajaju sve koji se bave sportom. Bilo da se radi o rekreativcima u dvorani ili sportašima na otvorenom, slušalice su opremljene IPX4 certifikatom za rad u mokrim uvijetima i na taj način prilagođene svima i u svim uvijetima. Cijena je 199 kuna.

beatBOX BI Bluetooth™ zvučnik za one koji vole duge vožnje biciklom na otvorenoj šumskoj stazi , s IPX4 certifikatom za rad u mokrim uvjetima. Opremljene su prihvatom za bicikl koji osigurava da ostanu na mjestu bez obzira ne neravnu stazu ili put.  Zvučnik beatBOX BI podržava spajanje dva uređaja u isto vrijeme i do 5 sati slušanja glazbe na maksimalnoj glasnoći. Cijena je 199 kuna.

beatBOX MINI  za rekreativce koji više vole penjanje ili hodanje. Ovaj  zvučnik također ima IPX4 certifikat za rad u mokrim uvijetima. Osim toga njegova mala težina i prihvat za vješanje čini ga savršenim za nošenje na ruksaku ili u torbi. Korisnici će biti zadovoljni i radom uređaja na udaljenosti do 10 metara i mogućnosti do 12 sati razgovora jer svi JABEES Bluetooth uređaji koriste Bluetooth V4.1. class II tehnologiju.

 

Slušalice je dobila Nikolina Tot.

Svoje podatke pošaljite na e-mail adresu [email protected]

PODIJELI