PODIJELI

SE-MARK je inovativna tehnološka kompanija koja više od 26 godina nudi cjelovita telekomunikacijska rješenja i pruža podršku svojim korisnicima.

SE-MARK je prepoznatljiv kao Vip partner, Panasonic distributer za telekomunikacije, distributer brenda Cubot i Jabees za Adriatic regiju i specijalizirani maloprodajni lanac za fiksne i mobilne telefone, informatiku, multimedij i zabavu.

SE-MARK je ovlašteni Panasonic servisni centar za telekomunikacijsku i uredsku opremu u Hrvatskoj te nudi usluge fiksne i mobilne telefonije, interneta i televizije.

Predstavljamo vam nekoliko inovativnih proizvoda koje nudimo.

1.Cubot

Mobitel Cubot Magic, 4G LTE uređaj. Njegova posebnost je 3D zakrivljeni ekran na svih 8 strana. Osim dovoljne radne memorije od 3GB RAM odlikuje se dvostrukom zadnjom kamerom od 13 + 2 MP i prednjom kamerom od 8MP. Cijena je 999 kuna.

Cubot S1, je vrhunska pametna narukvica koja je svojim dizajnom i mogućnostima u potpunosti prilagođena sportašima i rekreativcima kao i poslovnim ljudima koji od pametne narukvice traže više od čiste funkcionalnosti. Cijena je 399 kuna.

 

2. Jabees

beatING Bluetooth™ slušalice koje dizajnom i raznolikosti boja osvajaju sve koji se bave sportom. Bilo da se radi o rekreativcima u dvorani ili sportašima na otvorenom, slušalice su opremljene IPX4 certifikatom za rad u mokrim uvijetima i na taj način prilagođene svima i u svim uvijetima. Cijena je 199 kuna.

 

beatBOX BI Bluetooth™ zvučnik za one koji vole duge vožnje biciklom na otvorenoj šumskoj stazi , s IPX4 certifikatom za rad u mokrim uvjetima. Opremljene su prihvatom za bicikl koji osigurava da ostanu na mjestu bez obzira ne neravnu stazu ili put. Zvučnik beatBOX BI podržava spajanje dva uređaja u isto vrijeme i do 5 sati slušanja glazbe na maksimalnoj glasnoći. Cijena je 199 kuna.

 

 

 

3. Panasonic

Panasonic dect KX-TGK210 jedinstven i jednostavan oblik telefona, stapa se s unutarnjim uređenjem i lagano klizne na svoje mjesto. Uspravan oblik telefona, sa bazom manjih dimenzija, štedi prostor u vašoj prostoriji. Cijena je 269 kuna.

 

Panasonic mobitel KX-TU329 odlikuju se kompaktnim dizajnom, jednostavnošću primjene, visokom otpornošću na udarce i prilagođen slabovidnim osobama i osobama sa slabijim sluhom. Otporan na udarce (MIL-STD-810E.516) i vlagu, sa funkcijama: bluetooth, kamera, poseban gumb za hitne pozive, glasovni odabir hitnih poziva, sukladan sa slušnim aparatima (M3/T4), svjetiljka. Cijena je 599 kuna.

 

Panasonic Smart home – inovativan sustav za zaštitu, nadzor i upravljanje domom s mogućnošću povezivanja na fiksnu liniju, Internet i datu. Omogućuje povezivanje 50 komponenti u cjelinu, koji su međusobno umreženi dect standardom, upravljiv pomoću Panasonic aplikacije s 8 android ili IOS pametnih telefona/tableta.

Predstavljamo Panasonic Smart home kameru KX – HNC800EXW, 7 u1 sustav, Full HD kamera s jedinstvenom zaštitom privatnosti: senzor temperature, senzor pokreta, senzor zvuka, razgovori, snimanje, gledanje.

– Besplatna Panasonic aplikacija. Kamera je sukladna s Panasonic Smart Home sustavom.

Cijena je 1299 kuna.

4. Bose

– „SOUNDLINK REVOLVE“ Bluetooth zvučnik, maleni zvučnik, veliki korak naprijed.

– Duboki, glasni, sveobuhvatni. SoundLink® Revolve Bluetooth® zvučnici donose vam istinski 360° zvuk za konzistentnu i uniformiranu izvedbu. Ovi bežični zvučnici su izdržljivi, otporni na vodu te jednostavni i praktični za nošenje.

Cijena je SOUNDLINK REVOLVE 1.899 kuna.

SOUNDLINK REVOLVE+ 2.699 kuna

 

 

Slušalice Bose QuietComfort 35, bolje od najboljih. Može se reći da je sa QC35 nadmašio sebe – masa slušalica iznosi 235 grama. Naglasak je stavljen na mogućnosti slušalica, bluetooth s dodatkom NFC tehnologije, ali je zadržana mogućnost povezivanja putem kabela. Pored toga, prisutan je sistem za aktivno umanjenje buke okruženja sa optimiziranim ekvilajzerom.
Cijena 2.999 kuna.

 

Bose SoundTouch Portable, glazba u kući. Sve većoj ponudi bežičnih multiroom zvučnika priključio se i Bose serijom SoundTouch, koja obuhvaća tri modela različitih dimenzija.

Vizualno SoundTouch 20 predstavlja model Portable uvećan cca 30%, uz zadržavanje identičnog dizajna. Za razliku od Portablea, SoundTouch 20 nema integriranu bateriju, ali se i pored toga odlikuje masom od 3,2 kilograma zbog ispravljača koji je smješten u kućište, a za napajanje se koristi odvojivi strujni kabel.

Cijena je 3.149 kuna.

Cijena je 4.799 kuna.

PODIJELI