PODIJELI

U nedjelju je u dvborani 2 Doma sportova održan 19. Jastreb Open – Kup Veleposlanika Republike Koreje u taekwondou, koji je i ove godine imao humanitarni karakter.

Ovogodišnja sportska priredba bila je i kvalifikacijski bodovni turnir za selekciju grada Zagreba u svim uzrasnim skupinama kroz discipline sportske borbe i tehnike (poomsae).

Humanitarna akcija “Osmije za svaki dan” namijenjena je 16-godišnjoj djevojci i odličnoj učenici Niki Rogar, koja boluje od cerebralne paralize i za koju se u sklopu navedenog natjecanja od dijela kotizacije prikupljala financijska sredstva za kupnju elektromotornih kolica koja toliko želi.

Natjecanje će se održati u dvorani II Doma sportova u Zagrebu u nedjelju, 26.11.2017. godine s protokolom svečanog otvaranja koji će započeti u 12:00 sati, uz nazočnost medija i brojnih eminentnih osoba iz kulturnog i javnog života našeg grada i u sklopu kojeg smo za Vas pripremili i posebno iznenađenje.

Održan je i Jastreb limač open na kojem su priliku za nastup i stjecanje prvih borbenih iskustava dobili najmlađi natjecatelji i natjecatelji školskih uzrasta.

Foto: zagreb.hr