PODIJELI

Paško liker je brand mediteranskih voćnih likera, koje proizvodi ŠM Čubri d.o.o. iz Zmijavaca, pored Imotskog.

U proizvodnji naših likera primjenjujemo tradicionalnu tehnologiju i recepture. S ciljem što bolje kvalitete gotovih proizvoda biramo sirovine s najboljih lokacija, pa tako za proizvodnju likera od višnje koristimo zadarsku marasku, za liker od gorke naranče autohtonu naranču sa područja Dubrovnika, limun s otoka Visa, rogač s otoka Hvara, a orah i kadulju iz Imotskog. Svi likeri u našoj ponudi su pripravljeni po receptu naših predaka sačuvani usmenom predajom s koljena na koljeno te spravljeni od biranih i najkvalitetnijih plodova s područja Dalmacije.

 

Svoju kvalitetu potvrdili smo srebrenom medaljom za liker od višnje 2011.god. na IWSC u Londonu, srebrenom medaljom za Liker od naranče na BISC u Berlinu 2014.god., te brojnim nagradama na domaćim natjecanjima što za kvalitetu, što za dizajn. Postupak proizvodnje se vrši na potpuno prirodan i tradicionalan način, a to je postupak maceracije ( potapanje voća u alkoholu – bez aroma i aditiva), što nas upravo i čini drugačijima od ostalih proizvođača na tržištu.

Ono što je nekad bila tajna obitelji ponosnog Imotskog sada je pred nama. Neizgubivši tajanstvenost i toplinu, koja nas u dubini bića grije poput popijenog sunca.

Likere su dobile Janja Kegla i Tamara P.

Svoje podatke pošaljite na e-mail adresu [email protected]

 

PODIJELI