PODIJELI

CONPROSTA je čist biljni pripravak bez ikakvih kemijskih dodataka pa kao takav i bez nuspojava dakle potpuno siguran za uporabu.

Prisutan je preko 30 godina u kliničkoj praksi zemlje proizvođača.Na kineskim klinikama je ispitan na tisućama pacijenata. Za američko tržište ima FDA certifikat još od 1984 godine, a u toj zemlji je prisutan preko 20 godina.

Na našem tržištu Conprosta je prisutna već 15 godina. Primjena cvjetnog praha za poboljšanje i liječenje “muškog principa” ima dugu povijest u TCM. Naime, Kinezi ga slave u pjesmama i legendama, a pripravljaju u obliku čajeva, tinktura, praška, tableta (u novije vrijeme) cvjetni prah kao djelatnu tvar broj jedan za disfunkcije muškog urogenitalnog sustava i napose bolesti prostate!

Suvremena je kineska farmakologija 1984.g. formulirala moderan proizvod na starim temeljima tradicionalne recepture i medicine – tablete CONPROSTA, koje su u Kini najčešće primjenjivani lijek za tretranje BPH (dobroćudno povećanje prostate), kronične prostatitise, akutne nebakterijske prostatitise…

Pripravak su dobili Nikolina Dapas, Ljiljana Stanić, Gogo Gago, Mirjana i Aurelio.

Svoje podatke pošaljite na e-mail adresu [email protected]

PODIJELI