PODIJELI

U subotu i nedjelju košarkaše Cedevite očekuju dvije domaće utakmice, nakon pauze zbog kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine.

Momčad Jure Zdovca u subotu će (17 sati) igrati u Domu sportova utakmicu 10. kola ABA lige protiv MZT-a iz Skoplja, a dan kasnije, od 17:05 ugostit će Split u 8. kolu HT Premijer lige.

– Imali smo dosta igrača pod nekim opterećenjem. No, istina je da smo se barem mi treneri i nekoliko igrača malo odmorili od ovog ritma. Sad nas opet čeka jedan težak period i svaka utakmica je bitna, počevši od subote – rekao je Zdovc.

U prosincu Cedevita ima žestok raspored.

– Ja to i ne gledam. Ja gledam samo, da se previše ne opterećujem, tri utakmice unaprijed, jer jednostavno se moraš koncentrirati na utakmice koje slijede. Idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo dobru atmosferu. Završili smo prvi dio s dvije-tri pobjede koje su nam dale samopouzdanje i neku sigurnost, i idemo dalje – dodao je Zdovc.

Prije reprezentativne pauze, Cedevita je upisala tri pobjede zaredom (gostujuću pobjedu kod Torina, domaću protiv Mornara i gostujuću kod Jazina).