PODIJELI

Najjeftinije kuhano vino ove godine prodaju na štandu Lions klub Zagreb, gdje su crno i bijelo vino 10 kuna.

No prodaja je humanitarna i prikupljeni novac namijenjen je pučkim kuhinjama, piše Jutarnji list.

KOBASICE

1. Svijet kobasica, Trg bana Jelačića

20 kuna

Pikantne kobasice kupuju u Krašiću gdje ih izrađuju od svinja iz domaćeg uzgoja

2. Bonus Vir, Bogovićeva

15 kuna

Meso je iz Samobora, a od priloga se može odabrati senf, kečap, majoneza, dinstani kupus i luk

3. Lira, Arheološki muzej

16 kuna

Uz kobasice se može dobiti kečap, senf ili majoneza

4. Casa Blanca, Fuliranje

18 kuna

Od priloga se može birati između karameliziranog luka, kečapa, senfa, majoneze, barbecue, barbecue chill ili tabasca

5. Perica, Trg kralja Tomislava

19 kuna

Meso se kupuje na Dolcu, a uz njega se mogu dobiti krastavci, pečene paprike i lučice. Od neobičnijih preljeva, može se dobiti curry mango sauce ili smokey baconnaise

KUHANO VINO

1. Slatki brk, Tomislavac

14 kuna

Domaće crno kuhano vino Kursan babić dolazi iz Šibenika, a kuha se uz klinčić, cimet, vanilin šećer i štapić vanilije

2. Pod zidom, Fuliranje

14 kuna

Crno kuhano vino Cabernet Souvignon i bijelo kuhano vino Graševina dolaze iz Istre i Slavonije. U vino ide pet tajnih sastojaka

3. Core Cornati, Božićna bajka

20 kuna

U Badelovo crno i bijelo vino idu komadići suhe naranče, jabučice i kruške, koji daju posebnu notu

4. La Fabrica, Europski trg

15 kuna

Cimet, naranča, klinčić i šećer sastojci su koji idu u Badelovo zimsko kuhano crno vino

5. Japa, Tomislavac

12 kuna

Crna Frankovka, bijela Graševina i zeleni Silvanac domaća su vina iz Štrigove u Međimurju, sadrže vaniliju, naranču, šećer i klinčić, piše Jutarnji list.

PODIJELI