PODIJELI

Primjene u obranbenoj liniji hokejaša zagrebačkog Medveščaka. Brlog napušta Amerikanac Alexx Privitera, a umjesto njega dolazi mu sunarodnjak Garrett Noonan (26).

Noonan je rođen 1991. godine u Norfolku. Godine 2011. godine na NHL draftu izabrali su ga Nashville Predatorsi, no odlučio je ostati na sveučilištu tako da nikada nije zaigrao u NHL-u. Odlaskom sa sveučilišta igrao je u AHL-u (89 utakmica i 15 bodova za Milwaukee Admiralse i Hartford Wolf Pack) i ECHL-u ( 102 utakmice i 63 boda za Cincinnati Cyclonese i Greenville Swamp Rabbits).

Medveščak je ovom igraču prvi europski klub nakon što je odlučio otići iz Sjeverne Amerike. Ovu sezonu je započeo u Hartfordu i kako sam kaže ‘željan je uspjeha i dokazivanja u novoj sredini’.
Noonan će se momčadi Medveščaka pridružiti u četvrtak, te bi u petak već trebao zaigrati za zagrebačku momčad protiv prvoplasiranih Vienna Capitalsa na bečkom ledu.

Alexx Privitera je za Medveščak ove sezone odigrao 23 utakmice postigavši 1 gol i 4 asistencije. Medveščaku se Privitera pridružio na početku priprema za sezonu. Prije Medveščaka igrao je u ECHL-u, točnije za Manchester Monarchse, a 19 utakmica odradio je i na posudbi u AHL momčadi Ontario Reign.