PODIJELI

Dinamo je u srijedu, 6. prosinca, predstavio kalendar za 2018. godinu naziva ‘’Godina zdravih odluka’’. Kalendar nije predstavljen na nekom mjestu na kojem se okuplja nogometna elita Zagreba, već pred učenicima OŠ Jelkovec.

Kao temu kalendara za iduću godinu klub je odabrao tematiku zdrave prehrane, pravilnog držanja i sjedenja, važnost tjelovježbe te način na koji se u životu treba nositi s uspjesima i neuspjesima.

Oko 200 učenika sudjelovalo je u edukativnom programu koji su vodili Ivana Mišerić i jedan od trener mladih igrača nogometne škole Dinamo Ugo Klingor, kojima su asistirali igrači prve momčadi Hilal Soudani, Tongo Doumbia, Arijan Ademi, Filip Benković i Ante Ćorić.

Nakon uvoda prepunog govora, djeca su dočekala najvažniji dio, zajedničko vježbanje s igračima prve momčadi. Svi su prisutni odradili kratko istezanje i zagrijavanje, održano je predavanje o važnosti zdrave prehrane i doručka, a održana je i prezentacija pravilnog sjedenja. Za veselje i smijeh kojeg nije nedostajalo tijekom promocije dodatno se pobrinuo i Plavko, a na kraju druženja djeci su podijeljene voćke, suveniri i novi kalendari.