PODIJELI

Nakon što su ovog ljeta zavladale beauty scenom u Hrvatskoj IROHA Nature, omiljene kozmetičke maske svjetskih blogerica, na našem tržištu predstavljaju nove proizvode.

Maske u rukavicama za njegu ruku te maske čarape za eksfolijaciju stopala točno su ono što nam dolaskom hladnih dana nedostaje u kozmetičkoj torbici.

Dolaskom hladnijih dana svi se suočavamo sa suhom kožom ruku. Izložene nepovoljnim vanjskim utjecajima ruke zahtijevaju pojačanu njegu, a IROHA Nature inovativne maske u rukavicama ove sezone bit će pravi spas za suhu, ispucalu i umornu kožu ruku.

Zahvaljujući inovativnoj formi dvoslojne rukavice (unutarnji sloj obogaćen serumom i vanjski vodonepropusni sloj) stvara se efekt saune za intenzivno djelovanje. U samo 15 minuta ruke su nahranjene, hidratizirane, nježne i meke.

Pružajući iznimnu učinkovitost i praktičnost IROHA Nature maske rukavice dolaze u tri oblika. Suhoj i ispucaloj koži savršeno će odgovarati obnavljajuće maske u rukavicama za ruke i nokte sa serumom breskve te hranjive maske u rukavicama za ruke i nokte s arganovim uljem, a zreloj koži namijenjene su antiage maske u rukavicama za ruke i nokte s biserima. Godine je na rukama vrlo teško sakriti, no nije nemoguće, a antiage maske u rukavicama s biserima savršeno će obaviti svoju zadaću. Zahvaljujući antioksidantnim i hidratizirajućim tvarima koji zaustavljaju propadanje stranica kože te zadržavaju njezinu vlažnost očuvat će čvrstoću kože i spriječiti starenje kože.

Zima je idealno vrijeme i da se konačno riješimo tvrde kože i natisaka na stopalima. Inovativna tehnologija, praktična primjena i rezultati koji ne izostaju kreirali su novi IROHA Nature proizvod koji ćemo obožavati – maske čarape za eksfolijaciju stopala s lavandom. Idealne za suha i gruba stopala, pružaju progresivnu eksfolijaciju u 7 do 10 dana. Pažljivo razvijena formula s alfa hidroksilnom kiselinom i drugim jakim ekstraktima (lavanda, zeleni čaj, maslinovo ulje i vitamini) pomaže pri eksfolijaciji natisaka i tvrde kože, a pritom potpomaže obnavljanje stranica kože čineći stopala mekim i glatkim.

IROHA Nature maske sadrže snažne prirodne ekstrakte i serume za intenzivnu njegu i regeneraciju, a ove učinkovite njegujuće formule ne sadrže paraben.

www.irohanature.hr

 

Rukavice s biserima za njegu ruku dobila je Jelena Kovačević.

Svoje podatke pošaljite na e-mail adresu [email protected]

PODIJELI