PODIJELI

U okviru Specijalne bolnice Arithera, uz Dermatologiju i Estetsku kirurgiju formiran je i Centar medicinske kozmetologije u kojem pacijenti dobivaju uslugu pripreme za estetske operacije kao i adekvatnu njegu kože lica i tijela nakon estetskih zahvata i dermatoloških liječenja.

Kozmetološke procedure često se provode po preporuci i pod nadzorom estetskog kirurga i dermatologa te su u potpunosti prilagođene stanju kože lica i tijela te osobnim potrebama pacijenta.

Bilo da se radi o ozbiljnim dermatološkim dijagnozama ili samo želite ispravno tretirati kožu i drastično usporiti znakove starenja, ZO® Skin Health kreiran od svjetski priznatog dermatologa dr. Zein Obagija pravi je izbor.

Profesionalnim kozmetičkim tretmanima sa ZO Skin Health kozmetikom koja sadrži najnovije i najdjelotvornije ekstrakcije, maske i pilinge postiže se dubinski zdrava koža, oplemenjuju se svi tipovi kože, koža postaje glatka, sjajna, blistava, pomlađena i hidratizirana.

Osim tretmana njege i pomlađivanja kože lica i tijela, u ponudi su i masaže, anticelulitni tretmani, depilacije i njega noktiju. U zimi je koža izložena utjecajima hladnoće i suhog zraka i zato joj podarite njegu od strane vrsnih kozmetologa Specijalne bolnice Arithera.

O programima ljepote za Vaše blistavo, njegovano izdanje raspitajte se na 01 4440 074, Centar medicinske kozmetologije SB Arithera, Petrova 128, Zagreb.

Beauty tretman je dobila Hana Nelapo.

Svoje podatke pošaljite na e-mail adresu [email protected]

PODIJELI