PODIJELI

Douglas Bradley preuzima momčad hokejaša na ledu Medveščaka nakon što su klub i dosadašnji trener Connor Cameron sporazumo raskinuli ugovor, prema objavi iz kluba, zbog obiteljske situacije. i niza loših rezultata.

Amerikanac Bradley (61) je u Medveščaku bio od 2009. do 2011. kada je obavljao nekoliko klupskih funkcija. U sezoni 2009./2010. bio je medveščakov Direktor hokejskih operacija i Sportski direktor. U sezoni nakon toga radio je kao pomoćnik glavnog trenera Teda Satora, od kojeg je u sredini sezone, također nakon niza poraza i lošeg plasmana momčadi na ligaškoj ljestvici, preuzeo momčad kao glavni trener. Nakon Medveščaka radio je kao pomoćnik glavnog trenera u Wheeling Nailersima u ECHL-u (2013. – 2015.), a zatim kao glavni trener u mađarskom DVTK Jegesmedvek zvanih Polarni medvjedi. Bradley ima bogato EBEL iskustvo, uz Medveščak bio je i trener slovenskih Jesenica i austrijskog Innsbrucka.

Bradley će se momčadi pridružiti 26. prosinca u Villachu, a vodit će je kao trener na domaćoj utakmici protiv Graza 28. prosinca u Zagrebu. Do Bradleyeva dolaska i preuzimanja momčad vode dosadašnji pomoćni treneri Dylan Beston i Carter Beston – Will koji ostaju u Klubu.