PODIJELI

Specijalna bolnica Arithera ima 20-togodišnju tradiciju fizioterapije.

U smjeru ciljanog djelovanja, individualni programi fizikalne terapije koncipiraju se prema trenutnom stanju problematične regije kralježnice i općem stanju lokomotornog sustava.

U tome pomažu elektroterapijske procedure poput : UZV, MAGNETOTERAPIJE, STRUJE, HIRO-HILT LASERA, posebne tehnike kao npr. TAPING METODE, DEKOMPRESIJSKOG TRETMANA, isto tako i MEDICINSKE MASAŽE, a ono što svaku kombinaciju čini uspješnijom jesu vježbe/kineziterapija. Najnoviji alat fizioterapije je ROBOTSKA NEUROREHABILITACIJA tj. robotski i računalno potpomognuta rehabilitacija gornjih i donjih ekstremiteta s ciljem oporavka izgubljene motorike, namijenjena pacijentima sa neurološkim i ortopedskim oštećenjima i oboljenjima.

Individualna kineziterapija provodi se u dvorani i bazenu, ovisno o potrebama i indikacijama, vježbe su upotpunjene velikim brojem rekvizita i pomagala, a uz stručno vodstvo fizioterapeuta i kombiniranjem različitih procedura postižu se maksimalni rezultati.

Nakon kompletnog rješavanja zdravstvenog problema na jednom mjestu, u jedinstvenom prostoru Specijalne bolnice Arithera, opustiti se možete uz relaksirajuće medicinske spa tretmane sa naglaskom na stručne medicinske masaže koje rješavaju sva bolna stanja, izazivaju pozitivni psihološki efektat , otklanjaju stres i potiću imunitet na obnovu.

Više o fizioterapiji i medicinskim masažama raspitajte se na 01 4440 074, Centar fizioterapije i robotske neurorehabilitacije SB Arithera, Petrova 128, Zagreb.

Medicinsku masažu je dobila Ljiljana Stanić.

Svoje podatke pošaljite na e-mail adresu [email protected].

PODIJELI