PODIJELI

Nova godina u Zagrebu postala je oaza za sve željne dobrog tuluma u klubu. I ove godine, metropola nudi mnoge proslave za sve glazbene ukuse. Za vas smo odabrali samo neke od lepeze vrhunskih nastupa u četiri zida.

Vintage Industrial Bar, 120-150 kn

U Zagrebu će za Silvestrovo gostovati jedan od najpoznatijih riječkih bendova, legendarni Let 3. Poznati po jedinstvenom glazbenom izričaju i nastupima, Let 3 će u 2018. godinu uvesti sve koji se odluče na izlazak u Vintage Industrial Bar u Savskoj 160. Cijena ulaznice iznosi 120 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta ipak ćete morati posegnuti malo dublje u novčanik i platiti 150 kuna. Koncert počinje u 23 sata, a poznavajući Riječane, nastavit će se i nakon zore.

Hard Place, 90 kn

Za one kojima ni Let 3 nije dovoljan i žele još više rock’n’rolla, Hard Place ima rješenje. Novogodišnja noć u Hard Placeu u Ulici Hrvatske bratske zajednice 4 počinje rock i hard rock klasicima u izvedbi benda The Trio, a završava Ružnim tetama, bendom koji je diplomirao na izvedbi Ex-Yu hitova. Ljubitelji Novog vala doći će na svoje kad palicu preuzme DJ Dabi, a u cijeni ulaznice od 90 kuna gosti će dobiti piće dobrodošlice, grickalice i finger food, šampanjac u ponoć, gulaš oko 3 ujutro i jutarnju kavu.

Tvornica kulture, 55-70 kn

Doček Nove godine u Tvornici, sad već tradicionalni u organizaciji Yema i Radija 101, postao je jedan od najvećih gradskih tuluma proteklih sezona. Tome u prilog svakako ide i činjenica da su posljednja dva dočeka bila rasprodana prije nego što smo otvorili ulaz. Dobitnu kombinaciju nema smisla mijenjati, pa tako i ove godine očekujemo pravi spektakl za svaki glazbeni ukus. Za glazbu je ove godine zadužen DJ Indy, jedan od najboljih DJ-a koje metropola može ponuditi, a glazbenu selekciju činit će neki od najvećih hitova od 80-ih do danas. Cijena do zadnje minute 2017. godine iznosi 55 kn, a ulaskom u 2018. penje se na 70 kn. Za ljubitelje dobre glazbe i još boljeg provoda, prava sitnica.

Vidikovac Zagreb 360°, 2500-3000 kn

Za kraj, izabrali smo najelitniju i najskuplju proslavu u Zagrebu, doček Nove godine na vidikovcu Zagreb 360°. U društvu glazbenika, glumaca, sportaša, trenera, radijskih i TV voditelja, ali i drugih osoba iz kulturnog, znanstvenog, poslovnog i javnog života Zagreba i Hrvatske, možete uživati u nastupima poznatih glazbenika, bendova, stand-up komičara, iluzionista, DJ-eva te raznih drugih izvođača. Iako je ovdje stvarno riječ o spektakularnoj proslavi, treba biti oprezan jer broj ulaznica je ograničen na samo 100, a jedna stoji 2500 kn te na Silvestrovo čak 3000 kn. Dakle, riječ je o proslavi koju ćete dugo pamtiti vi, ali i vaš novčanik.

PODIJELI