PODIJELI

Na društvenim mrežama može se naći čitav niz zamjerki na stanje pothodnika na kraju Samoborske ceste kod autobusnog okretišta u Podsusedu.

Kako doznajemo, pothodnik je nedavno obnovljen, no zidovi i strop su još uvijek u vrlo deruptnom stanju. Osim na lošu obnovu, građani se žale i na loše organiziranu noćnu rasvjetu.

“Pothodnik se nalazi na kraju Samoborske ceste kod autobusnog okretišta, a prije samog mosta preko Save. Pothodnik je nedavno ‘obnovljen’ stilom kozmetičkog zahvata koji u startu nije mogao dati trajnije rezultate. Kako je to ostala jedina veza sjevernog i južnog djela Podsuseda njime svakodnevno prolazi stotine ljudi. Nalazi se pored željezničke stanice kojom stanovnici okolnih mjesta dolaze na posao u centar grada (nakon što parkiraju svoje automobile na više improviziranom, nego izgrađenom obližnjem parkingu). Jutrom djeca južnog dijela Podsuseda njime prolaze u školu. Kako izmjene godišnjih doba , a sa njima i pomaci sata ne prate paljenje svijetla u istom događa se da pothodnik nije uvijek osvijetljen kako bi trebao”, rekao nam je administrator Facebook stranice Podsused.

PODIJELI