PODIJELI

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pozvao je građane na zajedničko navijanje za hrvatsku kurometnu reprezentaciju na glavom zagrebačkom trgu. Poziv prenosimo u cijelosti.

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

Hrvatska, točnije – njena četiri grada, Zagreb, Split, Varaždin i Poreč – domaćini su Europskog rukometnog prvenstva za muškarce.

Naravno, među 16 najboljih europskih momčadi su i naši rukometaši koji sutra, 12. siječnja, u Splitu otvaraju Prvenstvo.

Zagreb je u grupnoj fazi domaćin skupini C, a nakon toga i domaćin u glavnoj fazi natjecanja.

U želji da se hrvatska metropola svim domaćim, kao i inozemnim gostima i navijačima koji će za vrijeme prvenstva boraviti u Zagrebu, predstavi u najboljem mogućem svjetlu, na Trgu bana Josipa Jelačića omogućili smo praćenje svih utakmica Europskog rukometnog prvenstva.

Osim samog gledanja susreta, fan zone ponudit će i zanimljive sadržaje za sve navijače i one koji žele biti dijelom najvećeg rukometnog događaja u Europi.

Volio bih da što više budemo zajedno, da uživamo u sportu, druženju i pozitivnoj energiji što je sport stvara. Navijajmo za naše rukometaše, dopratimo ih do finala, podržimo sve one koji će na parketima naših dvorana dati sve najbolje što ovoga trenutka imaju

Budimo, kao i uvijek, dobri i ljubazni domaćini, pokažimo svoj grad onakvim kakav je – lijep, zanimljiv, otvoren i tolerantan.

Vidimo se na trgu!

PODIJELI