PODIJELI

Najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović  nakon dvije profesionalne borbe s dva nokauta u prvoj rundi ponovno ulazi u ring. 

U subotu 27. siječnja u trećem profesionalnom nastupu, Hrgovića će dočekati 30-godišnji Englez Thomas Little, koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario 10 pobjeda uz 4 poraza.

Na svjetskoj boksačkoj ljestvici nalazi se na 86. mjestu, dok je Filip Hrgović pozicioniran na 128. Ova borba bit će održana u sklopu World Boxing Super Series polufinalnog turnira u Rigi, Latviji gdje je Filip imao i svoj debitantski nastup protiv Brazilca Raphaela Zumbana Lovea.

„Sa svojim trenerom sam analizirao neke borbe svoga protivnika. Radi se o talentiranom boksaču koji ima dosta brze ruke i koji nikako nije za podcijenit. Ja sam u odličnoj formi, pripremao sam se za ovu borbu kao da je za svjetsku titulu i mislim da sam na jednoj većoj razini od svog protivnika.“ – rekao je Filip.

Hrgovićeva borba sa Englezom, Thomas Littleom bit će jedan od uvodnih dvoboja ove sportske priredbe koju će predvoditi Mairis Briedis i Aleksandr Usyka. Svi boksači borit će se u 8 rundi po 3 minute trajanja svake u Areni Riga.

Uoči meča, Hrgović je tri tjedna proveo na Tenerifeu, gdje je odradio kondicijske pripreme po planu i programu svog kondicijskog trenera Igora Čordaša. Nakon toga pripreme je nastavio u Londonu gdje sparira 4 puta tjedno po 8 rundi.

PODIJELI