PODIJELI

Odbojkašice Olimpika izgubile utakmicu u gostima s Kaštelima Cemexom rezultatom 3-0. Domaće odbojkašice odigrale su odličnu utakmicu u svim elementima igre i zaslužne slavile. Odmah otpočetka Kaštelanke su agresivnim servisom odvojile gošće od mreže te tako stvarale velike probleme u napadu Amazonkama.

Na trenutke su se seniorke Olimpika ipak uspjele priključit cak i povesti u prvom setu al to ipak nije bilo dovoljno da se zaprijeti ozbiljnije raspoloženom domaćinu. Drugi set je bio potpuna preslika prvog seta gdje je domaćin od početka dominirao na mreži i činio veliku razliku koji su lagano materijalizirale i povele s 2-0.

U trećem setu gošće se bude igraju kao i cijelu utakmicu borbeno u obrani al opet se muče u napadu i fali prijeko potrebne realizacije za nešto vise.

“Prije svega čestitam od srca ekipi Kastela na odličnoj predstavi i fantastično odigranoj utakmici. Mi danas nismo bili na nivou prije svega tu mislim na servisu i u napadu. Nedostajalo je agresivnosti na tom prvom udarcu i vise rizika u napadu. Odigrali smo fantastično u obrani i na prijemu ali to nije bilo dovoljno protiv raspoloženog domaćina jer nažalost odbojka se igra na poene a mi ih danas nismo radili. Nema prevelikog očajavanja idemo dalje, okrenut se sljedećoj utakmici, pripremiti se kako treba i vratiti se na pobjedničke staze, Kaštelima želim puno sreće u nastavku sezone.”,izjavio je nakon utakmice trener Olimpika Frane Zanić.

Utakmica u Kaštelima je bila prilika gdje su Amazonke premijerno nastupile u novim dresovima proizvođača UNIT SPORT.

PODIJELI