PODIJELI

U subotu, 3. veljače, u Zagrebu će se održati međunarodni turnir hrvanja grčko-rimskim stilom za seniore – UWW Zagreb Open Grand Prix, u organizaciji Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Svjetske hrvačke federacije (UWW). Na petom po redu turniru nastupit će više od 190 svjetskih hrvačkih imena iz 21 zemlje.

Na ovogodišnjem natjecanju UWW Zagreb Open Grand Prix hrvat će više od 190 hrvača, među kojima će nastupiti osvajači 9 medalja s olimpijskih igara, 14 odličja sa svjetskih prvenstava, 17 odličja s europskih prvenstava te osvajači brojnih Grand Prix turnira diljem svijeta.

„Veliko nam je zadovoljstvo najaviti peto po redu natjecanje UWW Zagreb Open Grand Prix, uvjerljivo najjače dosad, koje će okupiti najjače hrvačke reprezentacije svijeta i najbolje hrvače u svim kategorijama hrvanja grčko-rimskim stilom. Valja napomenuti i kako na turnir dolazi reprezentacija Turske u izrazito jakom sastavu, a po prvi put ćemo vidjeti i reprezentaciju Irana, koja je tradicionalno jaka. Po svemu sudeći, gledat ćemo najjači turnir u Zagrebu ikad, s iznimno atraktivnim borbama i jakim borcima, čemu se iznimno radujemo.“ rekao je Milan Pavelić, predsjednik Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba te dodao:

„Širinu turnira potvrđuje i činjenica kako ove godine na turniru nastupaju hrvači iz čak 21 zemlje – Francuske, SAD, Rumunjske, Slovačke, Njemačke, Austrije, Argentine, Češke, Rusije, Irana, Turske, Mađarske, Srbije, Poljske, Izraela, Tunisa, Italije, Bjelorusije, Bugarske, Finske – i, naravno, Hrvatske.“

Natjecanje počinje u subotu u 10 sati u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, a finala su na rasporedu od 18 sati. Natjecanje je otvoreno za javnost, a ulaz je besplatan.

PODIJELI