PODIJELI

Poduzetnički centar Samobor pod pokroviteljstvom i uz sufinanciranje Grada Samobora i Zagrebačke županije, organizira poslovne edukacije namijenjene malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima, djelatnicima i građanima grada Samobora.

Partner projekta je i Udruženje obrtnika Samobora.

U utorak, 6.veljače 2018. godine, od 16.00 do 19.00 sati održava se prvi seminar u organizaciji Poduzetničkog centra Samobor, u Gradskoj vijećnici Grada Samobora. Prvu će u nizu edukativnih radionica i seminara, naziva “Škola za šefice” održati Elvira Mlivić Budeš, poduzetnica i konzultantica. Seminar je namijenjen svim ženama koje žele biti šefice svog života i karijere, piše Samobor.hr.

Neke od tema koje će obilježiti prvi seminar su; kako ojačati osobnu moć, kako uspješno postaviti ciljeve, kako započeti promjene, kako prihvatiti neizbježno, …? Obradit će se i područja uspješne poslovne komunikacije, odgađanja odluka, kvalitetnog upravljanja vremenom, rješavanja teških poslovnih situacija i još mnoge druge.

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete slanjem prijavnice na fax: 01 3336-832 ili na e-mail adresu: [email protected]

Sve dodatne informacije možete saznati na brojevima telefona: 01/3366-832 ili 091/3325-348, kod Renate Razum.

Prijavite se kako biste što spremnije odgovorile na izazove tržišta i učinile svoje tvrtke uspješnijima i prepoznatljivijima na tržištu.