PODIJELI

Bliži se Valentinovo i koncert Halida Bešlića u zagrebačkoj Areni – 14.2.2018.

U povodu Dana zaljubljenih tjednik Zagrebački list, portal Zagrebacki.hr i partneri organiziraju tjedan darivanja za naše najvjernije čitatelje. Za dva najkreativnija komentara na članak, Ticketshop.hr daruje po dvije karte za koncert Halida Bešlića u zagrebačkoj Areni, baš na Valentinovo! Pravila igre možete naći na dnu članka.

Nakon četiri godine, kralj sevdaha opet u Zagrebu

Prošle su čak četiri preduge godine otkako je Halid Bešlić zapjevao u Areni Zagreb, a upravo ovog Valentinova očekuje vas spektakularni nastup, čarobni doživljaj te koncert prepun emocija.

Dvorana se popunjava velikom brzinom pa su tako tribine gotovo rasprodane, a za parter je ostalo još ulaznica. Stoga ne čekajte posljednji trenutak, nego osigurajte svoje ulaznice na vrijeme kako biste mogli uživati u Valentinovu uz kralja sevdaha.

Ako još uvijek niste sigurni kako provesti večer zaljubljenih, Halid Bešlić to sigurno zna.

Provjereni recept za odličnu zabavu i najljepši provod u gradu. Ovo Valentinovo, Halid vas poziva na svoj veliki koncert u zagrebačkoj Areni gdje će svi zaljubljeni imati priliku čuti neke od njegovih najljepših pjesama kao što su „Prvi poljubac“, „U meni jesen je“, „Miljacka“, „Malo je malo dana“, „Lavanda“ i mnoge druge.

Poznato je kako je na Halidovim koncertima uvijek prisutna izvrsna produkcija, predivan glazbeno-scenski nastup, kao i odličan spoj s publikom baš na najromantičniji dan u godini.

Igra darivanja počinje 9. veljače u ponoć, a završava za 24 sata. Vaš zadatak je u komentaru ispod teksta otkriti nam koga želite povesti na Halidov koncert i zašto?

Imena dobitnika bit će objavljena sljedeći dan te ih molimo da nam se u roku od dva dana jave sa svojim punim podacima na mail [email protected]. Oprez, prekasno javljanje znači da nećete dobiti svoj dar za Valentinovo!

Sretni dobitnici:

Ivana Kuna i Sandra Salopek

PODIJELI