PODIJELI

U povodu Dana zaljubljenih tjednik Zagrebački list, portal Zagrebacki.hr i partneri organiziraju tjedan darivanja za naše najvjernije čitatelje. Napišite nam komentar ispod članka i osvojite 2 bona za gratis vožnju na području grada Zagreba i Zaprešića koja je pripremio EKOTAXI.

Pravila igre darivanja pročitajte na dnu članka.

Prilikom osnivanja, ideja vodilja bila je osnovati poduzeće koje će pružati vrhunsku uslugu autotaksi prijevoza. Naspram ostalih autotaksi kompanija u Hrvatskoj, EKOTAXI se odlučio istaknuti ekološkim pristupom, zbog čega je u svoju flotu uvrstio hibridne automobile, pa je i u sam naziv tvrtke stavljen prefiks EKO čime je, između ostalog, postignuta diferencijacija od konkurencije.

EKOTAXI sa svojim radom započinje u listopadu 2011., prvo na području grada Zagreba, nakon čega u siječnju 2012. godine svoje poslovanje širi i na područje grada Zaprešića.

Igra darivanja počinje 10. veljače 2018. u ponoć, a završava za 24 sata. Vaš zadatak je u komentaru ispod teksta otkriti gdje želite da vas vozi EKOTAXI i zašto?

Imena dobitnika bit će objavljena sljedeći dan te ih molimo da nam se u roku od dva dana jave sa svojim punim podacima na mail [email protected]. Oprez, prekasno javljanje znači da nećete dobiti svoj dar za Valentinovo!

DOBITNICI: Stjepan Halić, Dalija Brajković

PODIJELI