PODIJELI

U povodu Dana zaljubljenih tjednik Zagrebački list, portal Zagrebacki.hr i partneri organiziraju tjedan darivanja za naše najvjernije čitatelje. Muzej za umjetnost i obrt pripremio je ulaznice za četiri para. Najkreativnija četiri komentara imat će priliku uživati u izložbi ljubavne priče zagrebačkog baletnog umjetnika Jelka Yureshe i njegove plesne i životne partnerice Belinde Wright.

Ovog Valentinova Muzej za umjetnosti i obrt pripremio je za sve zaljubljene parove ljubavni paket ulaznica – jedan par uz jednu kupljenu ulaznicu moći će uživati u inspirativnoj ljubavnoj priči zagrebačkog baletnog umjetnika Jelka Yureshe i njegove plesne i životne partnerice Belinde Wright s kojom je plesao neke od najljepših baleta 20. stoljeća. Uz ovu jedinstvenu izložbu koja je otvorena do 18. veljače, Muzej poziva na razgled

Igra darivanja počinje 11. veljače 2018. u ponoć, a završava za 24 sata. Vaš zadatak je u komentaru ispod teksta otkriti koga želite povesti na izložbu i zašto?

Imena dobitnika bit će objavljena sljedeći dan te ih molimo da nam se u roku od dva dana jave sa svojim punim podacima na mail [email protected]. Oprez, prekasno javljanje znači da nećete dobiti svoj dar za Valentinovo!

PODIJELI