PODIJELI

Odbojkašice Olimpika otvorile su drugu fazu natjecanja uvjerljivom pobjedom 3:0 (13:25, 21:25, 22:25) u gostima kod Nove Gradiške.

Gošće su dominirale u svim segmentima igre od prvog do zadnjeg poena. Na početku prvog seta agresivnim servisom te mirnim i sigurnim prijemom te uz malo grešaka u napadu odmah su pokazale da će utakmica biti jednosmjerna ulica. U drugom setu domaće odbojkašice pojačavaju servis ali fokusirane odbojkašice Olimpika im ne daju priliku da im se približe te cijelo vrijeme ih drže na odstojanju od 3 do 4 poena razlike te rutinirano privode set kraju. Treći set započinje uvjerljivim vodstvom Amazonki 4:0 i tu se već vidi da domaća ekipa u ovoj utakmici neće osvojiti bodove. Gostujući trener dao je priliku i igračicama s klupe da osjete igru u slast pobjede u ovoj utakmici.

– Drago mi je da smo uvjerljivom pobjedom u gostima otvorili mini ligu. Ovo je samo prvi i mali korak u ostvarenju cilja a to je da igramo u play offu. Sigurno ćemo i dalje nastaviti raditi istim intenzitetom i opuštanja neće biti. Pred nama su dva najvažnija tjedna u sezone i 2 ključne utakmice u ispunjenju našeg cilja a to je plasman u play off. Čestitam igračicama i želim da nam ovo utakmica bude vodilja za iduće susrete – rekao je trener Amazonki Frane Žanić.

Sljedeću utakmicu Amazonke igraju u subotu 17. veljače, u ŠSD Trnsko s početkom u 17.45 sati protiv Osijeka.

PODIJELI