PODIJELI

HELL ENERGY: Jednom sretno paru daruje veliki energetski paket

U povodu Dana zaljubljenih tjednik Zagrebački list, portal Zagrebacki.hr i partneri organiziraju tjedan darivanja za naše najvjernije čitatelje.

Za najkreativniji zaljubljeni par, Hell Energy je pripremio energetski paket. Sve što trebate napraviti i da možda baš vama darujemo poklon paket Hell proizvoda je napisati komentar ispod članka i pokazati svoju ljubav prema Hell Energy drink-u.

Pravila igre darivanja pročitajte na dnu članka.

Ljubitelji energetskih pića sasvim će sigurno uživati u otkrivanju Hell energetskih pića koja će vas oduševiti okusom, energijom i sastojcima. Hell energy sadrži najbolje sastojke i upravo to ga izdvaja i čini posebnim na tržištu. Osnovni sastojci Hell energyja su voda (88,2%), šećer (10,4%), taurin, kofein, vitamini skupine B. Hell energy u sebi sadrži vrhunske sastojke najviše kvalitete.

Primjerice, za zaslađivanje se koristi pravi šećer, a ne zamjene poput glukoze ili sirupa od glukoza. Hell energy ne koristi jeftine i nezdrave konzervanse kako bi produžio vijek trajanja piću već se to postiže pasterizacijom, koja je skuplja, ali znatno zdravija metoda.

Igra darivanja počinje 15. veljače u ponoć, a završava za 24 sata. Vaš zadatak je u komentaru ispod teksta otkriti kome biste htjeli darovati Hell energetski paket i zašto.

Imena dobitnika bit će objavljena sljedeći dan te molimo da nam se u roku od dva dana jave sa svojim punim podacima na mail [email protected] Sretni dobitnik može svoj Hell paket preuzeti u redakciji tjednika Zagrebački lista na adresi Drenovačka 2 na Trešnjevci, u unaprijed dogovorenom terminu.

Dobitnik: Dunja Tomić

PODIJELI