PODIJELI

U povodu Dana zaljubljenih tjednik Zagrebački list, portal Zagrebacki.hr i partneri organiziraju tjedan darivanja za naše najvjernije čitatelje. Napišite nam komentar ispod članka i možda baš vama poliklinika Avanti daruje aparativnu limfnu drenažu.

Pravila igre darivanja pročitajte na dnu članka.

Vođeni sloganom “Zdrav život ne mijenja samo tvoje tijelo, mijenja i tvoj um, stav i raspoloženje”, u poliklinici su spojili profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje.

Sa željom i ciljem da uvijek pružaju najbolje svojim pacijentima, udružili su vrhunski tim stručnjaka sastavljen od liječnika, terapeuta, sestara, homeopata, nutricionista i kineziologa. Posebnost poliklinike Avanti je u tome što su polikliniku upotpunili najsuvremenijom opremom izuzetno visoke kvalitete, poliklinika je opremljena najmodernijim aparatima u Hrvatskoj.

Stručni tim poliklinike specijaliziran je za prevenciju i rehabilitaciju akutnih i kroničnih bolesti lokomotornog sustava, preoperativnu i postoperativnu rehabilitaciju, te sve vrste ozljeda. Prekrasno uređen prostor, najmodernija medicinska oprema, te kontinuirana edukacija djelatnika sigurno su jamstvo za ugodan boravak i brz oporavak pacijenata poliklinike.

“Među uslugama koje pruža poliklinika nalazi se i aparativna limfna drenaža. Aparativna limfna drenaža potiče rad limfnog sustava, koji ima zadatak da pročisti organizam od toksina. Njena uloga je da utječe na smanjenje napetosti nogu, poremećaja cirkulacije te ima anticelulitno djelovanje. U ugodnom ambijentu naše poliklinike povodom Valentinova darujemo vam besplatnu aparativnu limfnu drenažu. Veselimo se Vašem dolasku”, poručuju iz poliklinike Avanti.

Igra darivanja počinje 14. veljače u ponoć, a završava za 24 sata. Vaš zadatak je u komentaru ispod teksta otkriti kome biste htjeli pokloniti aparativnu limfnu drenažu i zašto?

Imena dobitnika bit će objavljena sljedeći dan te ih molimo da nam se u roku od dva dana jave sa svojim punim podacima na mail [email protected]. Oprez, prekasno javljanje znači da nećete dobiti svoj dar za Valentinovo!

DOBITNIK: Mirta

PODIJELI