Na Zagrebačkom velesajmu u srijedu će se otvoriti Sajam nautike, Hotel&Gastroteh i Festival maslina.
Posjetitelji će ,osim najnovijih informacija iz svijeta nautike,moći kušati različite proizvode iz svijeta enogastronomije, a do kraja tjedna imat će priliku kušati i najbolja maslinova ulja, piše Radio Sljeme.
Na izložbenom prostoru od preko 19 tisuća četvornih metara, ovogodišnji sajmovi okupit će više od 400izlagača iz 25 zemalja što je porast izlagača u odnosu na prošlu godinu, potvrdila je direktorica velesajma Dina Tomšić.
‘Rast je to od četiri posto u direktnom izlagačkom dijelu, a prisutan je i rast izložbenih površina od deset posto, dodala je Tomšić.
‘Ovo pokazuje da mi zapravo ulazimo u još jednu ozbiljnu turističku godinu i da Zagreb nije prepoznat samo kao turistička destinacija, nego da je i poslovni sektor prepoznat kao važan za gradski turizam’, naglasila je direktorica turističke zajednice Zagreba Martina Binenfeld..